Thursday, 12 May 2011

Bila ku Google pasal Lelaki dan Perempuan


klik untuk jadi besaww yer..



tak nampak ker? klik lah bagi besaww



Realiti masa kini.. benda &^%$# macam ni yang paling banyak dicari.. dulu ramai yang buta IT.. tak kenal dunia siber.. diistilahkan sebagai kuno.. (at least tak ada la ter- expose sangat dengan benda macam  ni ) tapi sekarang.. dah moden.. ramai dah celik tentang dunia siber ni.. tapi benda macam ni plak yang jadi hot stuff benda yang paling banyak dicari.. ( sebab mudah dicari kot.. ? )  pengguna kat Malaysia ni.. hmm...( sebab MI pakai google Malaysia ) .. ni nak bagi istilah apa ni [.kuno --> ___ ]. pikir2 la ea.. lelaki perempuan macam sama naik jer..dunia-dunia tak tau la.. T_T 


5 0 comments:

AbgferOz said...

hahaha.. lucah2 :)~
hik hik hik

fyna said...

erk....




jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

cik anum said...

ish3, pelik pelik je
carian google nih . :D

cIk IRa said...

betul tue....mr google makin hebat apabila dihebatkan lagi dgn pencarian begitu...ehh..ape punye bahase..hahaha...
i like this...
:)

SUE said...

hahahaa . laki pompan sama ja .